Strážníci dopadli pachatele, který ničil veřejnou zeleň v ulici Podskalská

27.6.2014
Městská policie Kolín se prostřednictvím Zpravodaje města Kolína obrátila na občany města, kdy žádala o pomoc a případné informace, které by vedly k odhalení pachatele, jehož pes poškozuje stromy a zeleň.
V ulici Podskalská docházelo k oznámení, že zde mladší muž se psem bojového plemene poškozuje veřejnou zeleň tím, že psa nechává kousat do větví a stromů.
Dne 23.6.2014 oznámil telefonicky na linku 156 občan, který uvedl, že se v ulici Podskalská pohybuje skupinka problémových občanů, kteří se zde nevhodným projevem vyjadřují směrem k občanům. Mezi nimi je i mladík se psem bojového plemene, který zde cvičí psa a nechává ho kousat do stromů. Strážníci se okamžitě dostavili na místo oznámení, kde po následné kontrole okolí spatřili muže uvedeného popisu, jak vede psa. Na místě byla poškozena veřejná zeleň – čerstvě ulomená okousaná větev. Strážníci muže vyzvali k prokázání totožnosti. Na dotaz ohledně poškození zeleně, se muž doznal s tím, že větev ulomil jeho pes, i k tomu, že ho tímto způsobem cvičí.
Celá záležitost bude předána na příslušný odbor Městského úřadu Kolín k dořešení.

Děkujeme všímavým občanům za příkladnou spolupráci.

Viktor Prokeš
ředitel Městské policie Kolín


 Město Kolín logo
Městská policie Kolín
logo-HZS
logo-policie ČR

Odběr novinek

Přejete si zasílat nové zprávy do Vaší e-mailové schránky?
Stačí se zaregistrovat k odběru novinek a určit si,
jaká témata a oblasti Kolína Vás zajímají...

  Celkový počet uživatelů: 1358388 |