Dopravní omezení v Kolině

21.2.2024
 KOLÍNSKO – Z důvodů protestů zemědělců očekáváme ve čtvrtek průjezd traktorů a další zemědělské techniky Kolínem.
V rámci protestní akce zamíří zemědělci se svou technikou ve čtvrtek 22. února do Kolína. Očekáváme, že v době od 8:00 hodin do 9:00 hodin projedou Kolínem dvě kolony traktorů – jedna kolona přijede od Kutné Hory a druhá ze směru od Nymburka a Poděbrad. První z nich pojede směrem od Kutné Hory po silnici č. I/38, před Kolínem odbočí směrem na Šťáralku a bude pokračovat ulicí Havlíčkova na tzv. velký kruhový objezd. Zde se zemědělská technika otočí a vrátí se stejnou trasou zpět. Druhá kolona vozidel přijede směrem od Nymburka a Poděbrad po pozemní komunikaci č. II/125, projede ulicí Ovčárecká, dále bude pokračovat přes Nový most do ulice U Křižovatky, z kruhového objezdu odbočí do ulice Jaselská, následně projede ulicí Pražská, za Kolínem se napojí na pozemní komunikaci č. I/38 směr Nová Ves.

Policie bude situaci v Kolíně monitorovat. V této souvislosti bude posílen dohled nad dodržováním pravidel silničního provozu ve vyjmenovaných lokalitách. Policisté Územního odboru Kolín budou v případě zjištění protiprávního jednání situaci ihned řešit.

Doporučujeme se jízdě přes Kolín v čase od 8:00 hodin do 9:00 hodin vyhnout či zvážit alternativní trasy. Je možné očekávat zdržení a dopravní zácpy.




prap. Mgr. Iva Nasadošová
ÚO Kolín
preventista
21. února2024


 Město Kolín logo
Městská policie Kolín
logo-HZS
logo-policie ČR

Odběr novinek

Přejete si zasílat nové zprávy do Vaší e-mailové schránky?
Stačí se zaregistrovat k odběru novinek a určit si,
jaká témata a oblasti Kolína Vás zajímají...

  Celkový počet uživatelů: 1361440 |