„Všejanské lano 2022“ zná svého vítěze. Strážník Městské policie Kolín Aleš Svoboda je se svým týmem opět „zlatý“.

19.9.2022
Přetahování lanem je sport s tisíciletou historií, při kterém se dva osmičlenné týmy snaží tahat za lano opačnými směry. Jeho cílem je překonat silou soupeřící tým. Také letošní 11. ročník, se změněným názvem „Mistrovství Všejanského lana 2022“, zná svého vítěze. Již počtvrté stál na stupních nejvyšších, spolu se svým týmem, který tvoří členové rodiny a kamarádi, strážník Městské policie Kolín Aleš Svoboda.
 
Aleš je usměvavý a v kolektivu oblíbený. Málo kdy ho uvidíte ve špatné náladě. Jak sám říká, sport, disciplína a krásné rodinné vztahy, jsou polovinou úspěchu nejen ve sportu, ale i v práci. „Slovo nuda neznám.“ Na nudu, jak sám s úsměvem říká, není čas. Aleš se ve volném čase věnuje nejen rodině a sportu - judu, ale i domácímu hospodářství a v neposlední řadě i dřevorubectví. Právě to je jedním z důvodů k tomu, že dokáže být empatický a pohodový parťák nejen „s lanem v ruce“, ale i při policejní práci.

Aleši, za všechny kolegyně a kolegy, kteří Ti spolu s celým týmem drželi pěsti….hodně zdraví a dalších úspěchů. Jste opět jedničky!

str. Helena Honkiszová, tisková mluvčí Městské policie Kolín
 


 Město Kolín logo
Městská policie Kolín
logo-HZS
logo-policie ČR

Odběr novinek

Přejete si zasílat nové zprávy do Vaší e-mailové schránky?
Stačí se zaregistrovat k odběru novinek a určit si,
jaká témata a oblasti Kolína Vás zajímají...

  Celkový počet uživatelů: 1355459 |