Strážníci Městské policie Kolín budou opět provádět kontroly hřbitova v období "Dušiček"

23.10.2018
Městské policie Kolín bude opět tak, jako každý rok, provádět kontrolní činnost k zajištění místních záležitostí veřejného pořádku na městském hřbitově. V období "Dušiček", kdy přicházejí lidé na hřbitov uctít památku svých blízkých, zde budou prováděny zvýšené kontroly hlídkami strážníků.
Našim cílem je, aby se na tomto místě občané cítili bezpečně a nečekalo je zde nemilé překvapení v podobě poničených hrobů a odcizené smuteční výzdoby, popřípadě krádeže osobních věcí.
Strážníci se také zaměří na blízké okolí tohoto pietního místa, a to na dohled na zde zaparkovaná vozidla, popřípadě na výskyt problémových a podezřele se chovajících osob. Jedná se především o preventivní dohled a opatření proti vloupání do vozidel.
Vážení spoluobčané, věnujte zvýšenou pozornost na své osobní věci, například odložené kabelky, neponechávejte také cennosti ve svém vozidle. V případě, že zaznamenáte podezřelé chování osob, obraťte se neprodleně s oznámením na bezplatnou tísňovou linku MP Kolín -  telefonní číslo 156, popřípadě na tísňovou linku Policie České republiky - telefonní číslo 158.

Za Městskou policii Kolín
str. Helena Honkiszová – tisková mluvčí MP Kolín


 Město Kolín logo
Městská policie Kolín
logo-HZS
logo-policie ČR

Odběr novinek

Přejete si zasílat nové zprávy do Vaší e-mailové schránky?
Stačí se zaregistrovat k odběru novinek a určit si,
jaká témata a oblasti Kolína Vás zajímají...

  Celkový počet uživatelů: 1355007 |